Op zaterdag 3 september hopen André Knevel en Liselotte Rokyta een dubbelconcert te verzorgen voor orgel en panfluit.. Aanvang 19.30 uur. Entree 8 euro voor volwassenen, tot 14 jaar gratis. Er staan werken van o.a. Pozolli, Elgar en Reger op het programma.

Andre Knevel is geboren in Bussum. Toen hij 8 jaar oud was kreeg hij zijn eerste orgel en pianolessen. Andre Knevel gaf zijn eerste officiële orgelconcert toen hij 19 jaar oud was. Korte tijd later werd hij als organist benoemd in de Gereformeerde Gemeente in Hilversum. In 1975 emigreerde Andre Knevel naar St.Catharines Ontario in Canada. Hij is daar verbonden aan verschillende openbare scholen als muziek docent. Tevens is hij ter plaatse kerkorganist.

Na een twee jaar durende opleiding bij de Damian Luca studeerde Liselotte panfluit aan het Conservatorium te Hilversum en aan Hoge School der Kunsten te Amsterdam bij de panfluitist Nicolae Pîrvu. Ze heeft masterclasses gevolgd bij Gheorghe Zamfir en Simion Stanciu en is regelmatig in Roemenië geweest om zich de authentieke speelmanier eigen te maken. Liselotte geldt tegenwoordig als een van de meest belangrijke niet-roemeense panfluitisten die de Roemeense stijl beheersen.

Voor meer info kijk op: www.liselotterokyta.com, www.andreknevel.com en www.grotekerkterneuzen.nl