33e Tradioneel Nieuwjaarsconcert Marco den Toom & André van Vliet | zaterdag 5 januari | Laurenskerk Rotterdam | 19.30 uur

  • musicoflife@xs4all.nl

    33e Traditonele Nieuwjaarsconcert | ORGAN MUSIC IN THE NIGHT | Marco den Toom & André van Vliet spelen op twee orgels én vierhandig de mooiste orgelklanken.

    Ook speelt Marco enkele genoteerde improvisaties van Klaas Jan Mulder.

    Waar, wanneer en hoe laat: Op zaterdag 5 januari 2013, spelen Marco en André op twee orgels waaronder het mooiste orgel van ons land, het Marcussen-orgel in de Grote- of St. Laurenskerk te Rotterdam. Adres: Grotekerkplein 27. Kerk is verwarmd. Ruime parkeergelegenheid rond de kerk waaronder 2 grote parkeergarages. 10 minuten lopen van Centraal Station en Station Blaak. Het concert begint om 19.30 uur en om 18.45 uur gaan de deuren open. Toegangskaarten en een progamma is voorafgaand aan het concert aan de kerk verkrijgbaar.

    Het geheel wordt romantische en sfeervol verlicht!

    U bent uitgenodigd om het nieuwe jaar goed te beginnen met de mooiste orgelklanken! Koffie, thee en frisdrank met vers gebakken cake staat voor u klaar! (tu)

    De twee Nieuwjaarsconcerten op zaterdag 5 januari a.s. in de Rotterdamse Laurenskerk

    door Sander van Marion (15.00 uur) en het dubbelconcert Marco den Toom samen met André van Vliet (19.30 uur) is door Rotterdam Orgelstad een onjuiste toegangsprijs vermeld. De toegang is namelijk € 15,- p.p. en 65+ € 10,- p.p., kinderen tot 12 jaar hebben natuurlijk gratis toegang. Maar als u beide concerten bezoekt krijgt u maar liefst € 7,50 korting p.p. Deze actie is geldig op vertoon van de orginele advertentie uit de Orgelvriend (december-nummer) of op vertoon van de advertenties uit het Reformatorisch Dagblad (geplaatst op o.a. 15, 22 en 29 december jl..

    Door de vele reacties die het kerkelijk bureau van de Laurenskerk ontvangen heeft is besloten dat de kerk niet 30 minuten voor aanvang open gaat maar 45 minuten!

    http://www.youtube.com/watch?v=4i9WVZxygNs

  • henry30

    Is er al iets bekend over het programma?

  • musicoflife@xs4all.nl

    Daar wordt door de organisten druk aan gewerkt. Wel is bekend dat Marco den Toom enkele bekende genoteerde improvisaties van Klaas Jan Mulder gaat spelen

  • musicoflife@xs4all.nl

    Als u alle twee Nieuwjaarsconcerten op zaterdag 5 januari a.s. in de Rotterdamse Laurenskerk

    door Sander van Marion (15.00 uur) en Marco den Toom samen met André van Vliet

    (19.30 uur) bezoekt krijgt u maar liefst € 7,50 korting p.p. Deze actie is geldig op vertoon van de

    orginele advertentie uit de Orgelvriend (december-nummer) of op vertoon van de advertentie uit het

    Reformatorisch Dagblad van zaterdag 15, 22 of 29 december jl.

    LET OP! Door de vele reacties die het kerkelijk bureau van de Laurenskerk ontvangen is besloten

    dat de kerk niet 30 minuten voor aanvang open gaat maar 45 minuten! Dit i.v.m. de te verwachten

    grote opkomst.